juxing1
Full Refund all the sample charge and shipping cost in case of bad quality without any conditions.
juxing2
We accept Small order to check quality & support OEM Designs.

Don’t Worry, Sleep Happy

Views: 344     Author: Site Editor     Publish Time: 2021-04-26      Origin: Site

Degenen die het glas zo halfvol zien, niet half leeg, hebben de neiging een zonniger uitzicht op het leven te hebben. Nu hebben onderzoekers gevonden, ze slapen ook beter.


De MultiYear-studie, onder leiding van Rosalba Hernandez, hoogleraar sociaal werk aan de Universiteit van Illinois bij Urbana-Champaign, inclusief meer dan 3.500 mensen van 32 tot 51 wonen in Birmingham, Alabama; Oakland, Californië; Chicago; en Minneapolis.

Resultaten werden op 24 juli gepubliceerd in de gedragsgeneeskunde.


De niveaus van optimisme van de deelnemers werden gemeten met behulp van een enquête van 10 items, volgens een release van universiteitsnieuws. Ze meldden ook op hun slaap, twee keer in een periode van vijf jaar, waarderen hun algemene slaaplengte en kwaliteit in de vorige maand.


De onderzoekers ontdekten dat met elke standaarddeviatie-toename - de typische afstand over gegevenspunten - in deelnemers van de deelnemers, deelnemers hadden 78% hogere kansen om een ​​zeer goede slaapkwaliteit te melden, zei de release.


De wetenschappers veronderstellen dat positiviteit mogelijk als buffer opdringt en optimisten zal helpen om goed te rusten.


\"Optimisten hebben meer kans op actieve probleemgerichte omgang en om stressvolle gebeurtenissen op positievere manieren te interpreteren, waardoor de zorg en een herkauwende gedachten wordt verminderd wanneer ze in slaap vallen en in de slaapcyclus, \" Hernandez zei.


Volgens een rapport van 2016 door de centra voor ziektebestrijding en preventie, faalt ongeveer één in de drie Amerikaanse volwassenen voldoende slaap, escaleert hun risico's van vele chronische ziekten.


\"Het gebrek aan gezonde slaap is een bezorgdheid over de volksgezondheid, omdat de slechte slaapkwaliteit wordt geassocieerd met meerdere gezondheidsproblemen, waaronder hogere risico's van obesitas, hypertensie en allen veroorzaken mortaliteit, \" Hernandez zei. \"Dispositional Optimisme - De overtuiging dat positieve dingen in de toekomst zullen plaatsvinden - is ontstaan ​​als een psychologisch actief van bepaalde salience voor ziektevrije overleving en superieure gezondheid. \"

Leave a Message
Contact us

Services

Contact Us
  Address:
Block A & B, Hong Tai Yuan Industrial
Park, Zhenlong Town, Hui Yang District,
Hui Zhou, China.
 Phone:+86-13732201059
E-mailbrittany@topcps.com
Product Search
Copyright © 2018 CPS Industrial Co.,Ltd All Rights Reserved.